Heb jij een groot (zorg)hart en voel jij ook dat het nu de tijd is om ons te helpen zorgen voor onze kwetsbare ouderen? Wij bieden jou graag een professionele opleiding aan tot ADL Assistent en natuurlijk een bijbehorend dienstverband! Sinds de Corona pandemie wordt het namelijk steeds moeilijker voor zorginstellingen -en dus ook voor ons- om de juiste, persoonlijke zorg aan te kunnen bieden aan onze geliefde bewoners. Wij doen daarom een dringend beroep op jou: Mogen we de komende tijd en misschien nog wel veel langer op jouw hulp rekenen?

WelThuis zoekt voor haar 17 locaties;

ADL Assistenten
Warme, inlevende en hardwerkende zorgondersteuners die van aanpakken weten
Parttime: minimaal 16 tot 28 uur per week

WelThuis locaties
De locaties van WelThuis liggen (merendeels) in Zoetermeer, maar ook in Capelle, Rotterdam, Gouda, Woerden en de Krimpenerwaard. Ze variëren in grootte maar zijn er overal op gericht om kleinschalige, persoonlijke zorg op maat te bieden. Onze bewoners doen er echt toe bij ons! Onze kernwaarden zijn: Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend. Dit vertaalt iedere medewerker naar zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Samen met de bewoner en zijn naasten bepalen we hoe wij hem/haar de beste zorg kunnen leveren, die past binnen de visie van WelThuis: Wel zo gastvrij! Zo ga jij uit van waar de bewoner en jouw collega behoefte aan heeft en weet je dit in teamverband op een daadkrachtige, maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren. Want bij ons is (bijna) alles mogelijk. En natuurlijk zorgen wij op onze beurt weer goed voor jou!

ADL staat voor Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Algemene dagelijkse levensverrichtingen zijn de handelingen die mensen dagelijks in het gewone leven verrichten, denk hierbij aan het aankleden, wassen en de uiterlijke verzorging. Onze bewoners hebben hier hulp bij nodig. Wij zoeken dan ook een warme, inlevende en hardwerkende zorgondersteuner die van aanpakken weet, voor minimaal 16 tot 28 uur per week.

Jouw baan

Samen met jouw toekomstige zorgcollega’s ga jij in deze pittige tijd de best mogelijke verzorging geven aan onze geliefde bewoners. Concreet betekent dat, dat jij opgeleid wordt om onze bewoners in hun dagelijkse levensbehoeften te ondersteunen; jij kunt hen (begeleiden bij het) wassen en douchen, helpt hen aankleden en doet je uiterste best om hen de gewenste uiterlijke verzorging te bieden. Onze bewoners houden graag de regie waar mogelijk in handen, waar nodig neem je dit respectvol van hen over. Ook voer je op verzoek van jouw zorgcollega’s andere hand- en spandiensten uit, zodat zij voldoende tijd hebben voor het uitvoeren van de aan hen voorbehouden medische handelingen. Je wordt voor deze baan zorgvuldig door ons opgeleid en ontvangt daarna een certificaat van onze WelThuis Academie. Je werkt in 4 tot 6 uurs diensten, bij voorkeur ook (afwisselend) in het weekend en op feestdagen.

Jouw team

Het kernteam zorg bestaat uit warme, professionele en betrokken medewerkers van verschillende leeftijden en windrichtingen. Zij zijn heel collegiaal en samenwerkingsgericht en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg voor de bewoners en hun naasten. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning of per afdeling gewerkt, omdat iedereen – van bewoners tot collega’s – dat het fijnste vindt.

En wie ben jij?

Jij hebt affiniteit met de ouderenzorg en draagt in deze tijd heel graag jouw steentje bij aan de zorgverlening en het welzijn van onze oudere bewoners. Je bent proactief, daadkrachtig en positief en schroomt niet om de handen flink uit de mouwen te steken. Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen dragen positief bij aan een fijne werksfeer. Verder ben je goed in staat om mee te bewegen en in te spelen op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook ben je gastvrij, inlevend, gericht op iemands behoefte en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Oftewel: Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord.

Verder werk je goed samen met alle type collega’s en ben je sociaal en flexibel te noemen. Je bent in het bezit van tenminste een VMBO TL diploma. Verder draait het natuurlijk om de juiste motivatie en kwaliteiten. Van jou verwachten wij wel dat je minimaal 16 uur per week kunt werken en voor vroege en/of late diensten inzetbaar bent. We zetten jou ook graag in het weekend in als je dan kan.

PS: Als je daarna verder door wil groeien in de zorg, hebben wij uitstekende mogelijkheden om jou daarin te faciliteren.

Ben jij in de positie en gemotiveerd om ons een handje te komen helpen nu het echt nodig is? En spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Meld je dan aan via werkenbij@welthuis.nl.

 

Wat wij jou bieden

  • Een snelle start bij WelThuis! Je kunt zelfs deze maand al aan de slag!
  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie tot 1 oktober 2022 met de optie tot verlenging
  • Een korte, professionele opleiding tot ADL Assistent met een certificaat na afronding.
  • Een baan waarin jouw kwaliteiten gewaardeerd worden; jouw inbreng is juist nu van belang!
  • Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische locatie.
  • Toekomstperspectief: Als je de wens en potentie hebt om jezelf in een later stadium verder te ontwikkelen door bijv. scholing, kunnen wij jou daarin zeker faciliteren!
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 15 (bruto uurloon tussen € 10,87 en € 14,82. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je pensioen bouw je op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Laat je inspireren door WelThuis collega Bas. Bas maakte een jaar geleden de overstap van de gastvrijheidsbranche naar de zorg en dit blijkt een schot in de roos te zijn. Voor Bas en voor WelThuis. Lees het hele verhaal >>

Hebben wij je interesse gewekt?

Heb jij er veel zin in om opgeleid te worden om onze kwetsbare bewoners te komen verzorgen? Stuur dan direct een e-mail naar werkenbij@welthuis.nl en ontvang een uitnodiging voor een kennismaking op maandag 17 januari en vrijdag 21 januari. 

Let op! Bij indiensttreding vragen wij om een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij helpen wij met het aanvragen hiervan!

Volg ons op