Werken en stage lopen

Ouderenzorg is dankbaar werk. Je bent medeverantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de bewoners van WelThuis. Samen met je collega’s, stagiaires, vrijwilligers en mantelzorgers geef je invulling aan het leefplezier van de mensen op jouw woonlocatie.

Wil je werken bij WelThuis?

In de woonzorgcentra van WelThuis hoeven bewoners zich niet aan te passen aan een bepaalde werkwijze. Integendeel: de zorg en dienstverlening stemmen we juist af op de wensen en behoeftes. Een enthousiast team staat dagelijks klaar voor de zorg en welzijn van de bewoners. Professioneel en persoonsgericht. Bij WelThuis zeggen we: Samen kan het wél.

We zijn regelmatig op zoek naar gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Ook woonzorgbegeleiders (SPH, SPW, MMZ) zijn van harte welkom om te solliciteren.

Ga naar www.werkenbijwelthuis.nl en bekijk de mogelijkheden en de vacatures. 

Geen zorgachtergrond? Wees welkom!

Heb jij een hart voor de ouderenzorg maar heb je nu de juiste opleiding of werkervaring nog niet? Wij hebben het leukste beroep van de wereld voor je. Wil je graag een carrière-switch te maken? Gooi het roer om en kom bij WelThuis werken. Voor meer informatie over de mogelijkheden om te komen werken en leren tegelijkertijd kijk je hier.

Even er tussenuit geweest?

Heb jij altijd al een hart voor de (ouderen)zorg gehad, ben je even een ander pad ingeslagen en kom je er nu achter dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan? Ook voor jou zijn er mogelijkheden bij WelThuis om de draad weer op te pakken en je zorghart op te halen. We kennen leerafdelingen binnen de locaties van WelThuis en deze leerafdelingen bieden jou de kans en de ruimte om als zorgprofessional de kennis bij te spijkeren en ervaring op te doen zodat je het weer volledig aansluit bij de actualiteit van nu. Je krijgt hier natuurlijk goede begeleiding bij. Wil je meer te weten komen hoe dit in zijn werk gaat en hoe het is om te werken en leren bij WelThuis? Stuur een e-mail naar opleidingen@welthuis.nl 

Direct solliciteren kan ook via www.werkenbijwelthuis.nl.

Ga naar www.werkenbijwelthuis.nl en bekijk de mogelijkheden en de vacatures. 

Stage lopen bij WelThuis

Wil jij ook ervaren hoe het is om betekenisvol werk te verrichten in een van onze woonzorgcentra? Vind je het belangrijk dat je onze bewoners bij naam kent? Om onze bewoners echt te leren kennen? Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dat zij bijvoorbeeld kunnen opstaan wanneer zij dat willen en dat zij zich zo thuis mogelijk voelen. Wil je helpen onze bewoners eigen regie te hebben en te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven?
Ouderenzorg is dankbaar werk. Jij doet er echt toe! In de woonzorgcentra van WelThuis hoeven bewoners zich niet aan te passen aan een bepaalde werkwijze. Integendeel: de zorg en dienstverlening stemmen we juist af op de wensen en behoeftes. Bij WelThuis zeggen we: het kan wél. Als Calibris erkend leerbedrijf bieden wij deskundige begeleiding en werken wij nauw samen met scholen en bedrijven. Wij bieden stageplaatsen voor zorg en welzijn, maar ook voor studenten van een facilitaire, administratieve, secretariële opleiding.

• MBO-opleiding-Verzorgende en MBO-Verpleegkundige (BOL)
• HBO-Verpleegkunde
• Stageplaats buiten de zorg / maatschappelijke stage

Wil jij er ook toe doen? Meld je dan aan voor een stageplaats bij WelThuis! Vul onderaan deze pagina de vereiste velden in. Zorg dat je het verplicht toe te voegen CV digitaal beschikbaar hebt evenals een profielfoto. Geef bij je motivatie aan welke locatie en doelgroep je voorkeur heeft, denk hierbij o.a. aan zorg voor mensen met dementie of palliatieve zorg. Wil je bijvoorbeeld bij een kleinschalig of grootschalig wooncentrum werken? Wij zullen proberen hier dan rekening mee te houden.

Belangrijk: op basis van de door jouw ingediende gegevens kijken wij óf en waar jij het beste geplaatst kunt worden. Bij akkoord en bij het vinden van een geschikte locatie volgt de plaatsing. Je ontvangt een e-mail met instructies voor het uploaden van je persoonlijke gegevens, ID bewijs en bankpas (indien van toepassing). Nadat deze gegevens zijn verwerkt, krijg je een aanvraagformulier voor het aanvragen van een VOG. Voordat jouw stage begint krijg je een uitnodiging voor een kennismaking en informatiebijeenkomst.

Meer weten? Alle informatie vind je op www.werkenbijwelthuis.nl.

Volg ons op