Over WelThuis

Daarom WelThuis

In de woonzorgcentra van WelThuis hoeft u zich als bewoner niet aan te passen aan een bepaalde werkwijze. Integendeel. Wij stemmen onze zorg en dienstverlening juist af op uw wensen en behoeftes. Professioneel en persoonsgericht. Bij WelThuis zeggen we: het kan wél.

Zorgvisie: u doet ertoe!

Wij vinden het belangrijk dat u kunt zijn wie u bent en dat u zich thuis voelt. Wij willen aansluiten bij uw belevingswereld, wensen en behoeften. Wij nodigen uw familie, kennissen en buurtgenoten uit om actief betrokken te zijn en te blijven bij uw dagelijks leven. Om uw band met de maatschappij te behouden of te verstevigen. U doet er toe!

Missie: wij bieden u de ruimte om uzelf te zijn

Samen met u, uw familie en vrienden zoeken we telkens weer naar nieuwe wegen om uw leven kleur te geven. WelThuis biedt u de ruimte om uzelf te zijn. Wij hebben respect voor uw ritme en gewoontes en stemmen onze ondersteuning en zorg hierop af. Wij denken in mogelijkheden, met als drijvende kracht onze wil om voor u het verschil te maken.

Professionele, persoonsgerichte zorg

Ieder mens wil zich gewenst en gezien voelen. Daarom streven wij naar persoonsgerichte zorg. Professionele zorg van hoge kwaliteit. Maar ook: anderen ontmoeten, warmte ervaren, een netwerk onderhouden, bezig zijn, je welkom voelen… Met onze persoonsgerichte benadering willen wij ervoor zorgen dat u zich voortdurend erkend, gerespecteerd en vertrouwd voelt.

Respect voor uw ritme en gewoontes

Staat u in het weekend altijd wat later op? Zijn er bepaalde gerechten die u liever niet eet, of juist heel graag? Maakt u ’s middags normaal gesproken een wandeling? Voordat u bij WelThuis komt wonen, informeren wij bij u en uw naasten naar uw gewoontes, waarden en wensen. Hoe beter wij u leren kennen, des te beter wij onze zorg daarop kunnen laten aansluiten.

Volg ons op