Cliëntenraden

Elke locatie van WelThuis heeft een onafhankelijke cliëntenraad, die de belangen van de bewoners behartigt. De cliëntenraad adviseert WelThuis gevraagd en ongevraagd over wonen, zorg en welzijn binnen de locaties. We zijn op zoek naar nieuwe leden die hieraan willen bijdragen.

Cliëntenraad in het kort

De cliëntenraad heeft structureel overleg met de locatiemanagers over het reilen en zeilen van de organisatie. Hierbij staat het algemeen belang van de bewoners steeds centraal. De cliëntenraad denkt mee over nog betere zorgverlening en een prettige woonomgeving voor de bewoners. Er wordt onder meer meegedacht over de dagelijkse gang van zaken, zoals kwaliteit van zorg, welzijn en activiteiten voor bewoners.  

Nieuwe cliëntenraadsleden zijn van harte welkom!

De cliëntenraden bestaan uit diverse personen, van jong tot oud, met of zonder een familielid binnen de locatie(s). Iedereen die de zorg een warm hart toedraagt en een bijdrage wil leveren aan het welzijn van de bewoners op onze (woonzorg-)locaties kan lid worden.

Voor de cliëntenraad de Krimpenerwaard (De Westerweeren, Borchleen en De Bovenberghe zoeken wij nog vertegenwoordiging voor locatie De Westerweeren in Bergambacht en locatie Borchleen in Schoonhoven.

Voor de cliëntenraad locatie De Lindewaard in Linschoten, locatie De Thuynen in Woerden en Zoetermeer (specifiek voor de locaties De Morgenster en Buytenhaghe) zijn wij op zoek naar nieuwe leden.

De cliëntenraad Boomgaerd, Domus, Magnolia, Rozentuin (CR BDMR) in Zoetermeer zoeken ook nog lid met aandachtsgebied Domus. Ook zijn wij op zoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor de cliëntenraad WOL (Wilgenhoven in Stolwijk, Het Olympiadehuis in Gouda en De Liezeborgh in Haastrecht) met aandachtsgebied locatie Wilgenhoven (Stolwijk) en locatie De Liezeborgh (Haastrecht).

Voor de cliëntenraad van Wilgenhoven (Stolwijk), Het Olympiadehuis (Gouda) en De Liezeborgh (Haastrecht) (WOL) zijn we ook op zoek naar een nieuwe voorzitter. De voorzitter (bege)leidt de leden van de cliëntenraad. Bent u of kent u iemand die een stem wil geven aan mensen die dat zelf niet meer kunnen en/ of die de rol van voorzitter op zich wil nemen? Voor meer informatie bekijkt u het volledige profiel.

Bekijk de brochure of neem contact op voor meer informatie.

Draagt u de bewoners van WelThuis een warm hart toe?

Bent u geïnspireerd geraakt, wilt u een vergadering van de cliëntenraad bijwonen om te ervaren hoe dat is en waar zij zich voor inzetten,  wilt u lid worden of heeft u suggesties? Hieronder vindt u een overzicht van de cliëntenraden, locaties en contactpersonen. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Overzicht contactpersonen cliëntenraden
LocatiePlaatsContactpersoonTelefoonnummerE-mailadres
Cliëntenraad Krimpenerwaard (locaties de Westerweeren, Borchleen en de Bovenberghe)Bergambacht en SchoonhovenRoxane de Koning06 218 92 791r.dekoning@welthuis.nl
Cliëntenraad Wilgenhoven, het Olympiadehuis en de LiezeborghStolwijk, Gouda en HaastrechtAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl
Cliëntenraad de Thuynen en de LindewaardWoerden en LinschotenRoxane de Koning06 218 92 791r.dekoning@welthuis.nl
Cliëntenraad de Morgenster en BuytenhagheZoetermeerAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl
Cliëntenraad de Boomgaerd, Domus, Magnolia en de RozentuinZoetermeerIngrid van Dam06 463 61 367i.dam@welthuis.nl
Cliëntenraad de State Hillegersberg en de ZevensterZoetermeerAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl
Cliëntenraad VivaldiZevenhuizenAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl

    Volg ons op: