Cliëntenraden

Elke locatie van WelThuis heeft een onafhankelijke cliëntenraad, die de belangen van de bewoners behartigt. De cliëntenraad adviseert WelThuis gevraagd en ongevraagd over wonen, zorg en welzijn binnen de locaties. We zijn op zoek naar nieuwe leden die hieraan willen bijdragen.

Cliëntenraad in het kort

De cliëntenraad heeft structureel overleg met de locatiemanagers over het reilen en zeilen van de organisatie. Hierbij staat het algemeen belang van de bewoners steeds centraal. De cliëntenraad denkt mee over nog betere zorgverlening en een prettige woonomgeving voor de bewoners.

Nieuwe cliëntenraadsleden zijn van harte welkom!

De cliëntenraden bestaan uit diverse personen, van jong tot oud, met of zonder een familielid binnen de locatie(s). Iedereen die de zorg een warm hart toedraagt en een bijdrage wil leveren aan het welzijn van de bewoners op onze (woonzorg-)locaties kan lid worden.

In de Krimpenerwaard, Linschoten, Woerden en Zoetermeer zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Bent u of kent u iemand die een stem wil geven aan mensen die dat zelf niet meer kunnen? Bekijk de brochure of neem contact op voor meer informatie.

Draagt u de bewoners van WelThuis een warm hart toe?

Bent u geïnspireerd geraakt, wilt u een vergadering van de cliëntenraad bijwonen om te ervaren hoe dat is en waar zij zich voor inzetten,  wilt u lid worden of heeft u suggesties? Hieronder vindt u een overzicht van de cliëntenraden, locaties en contactpersonen. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Overzicht contactpersonen cliëntenraden
LocatiePlaatsContactpersoonTelefoonnummerE-mailadres
Cliëntenraad Krimpenerwaard (locaties de Westerweeren, Borchleen en de Bovenberghe)Bergambacht en SchoonhovenRoxane de Koning06 218 92 791r.dekoning@welthuis.nl
Cliëntenraad Wilgenhoven, het Olympiadehuis en de LiezeborghStolwijk, Gouda en HaastrechtRuth Windhorst06 431 84 018r.windhorst@hetlsr.nl
Cliëntenraad de Thuynen en de LindewaardWoerden en LinschotenRoxane de Koning06 218 92 791r.dekoning@welthuis.nl
Cliëntenraad de Morgenster, Vivaldi en BuytenhagheZoetermeerAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl
Cliëntenraad de Boomgaerd, Domus, Magnolia en de RozentuinZoetermeerIngrid van Dam06 463 61 367i.dam@welthuis.nl
Cliëntenraad de State HillegersbergZoetermeerAstrid Nielsen06 148 73 017a.nielsen@welthuis.nl

    Volg ons op: