Voel jij je geroepen om in deze pittige tijd (nog) meer voor onze kwetsbare ouderen te betekenen? Dan vragen we jou hierbij om ons te komen helpen, juist omdat we jou nu hard nodig hebben!

Sinds de Corona pandemie wordt het steeds moeilijker voor zorginstellingen -en dus ook voor ons- om de juiste, persoonlijke zorg aan te kunnen bieden aan onze geliefde bewoners. Wij doen daarom dringend een beroep op jou. Mogen we de komende tijd op jouw hulp rekenen?

WelThuis zoekt met spoed voor haar 17 locaties een

ZORGHULP M/V

Een flexibele, warme, hardwerkende ondersteuner die van aanpakken weet voor minimaal 16 tot 32 uur per week.  

De locaties

De locaties van WelThuis liggen (merendeels) in Zoetermeer, maar ook in Capelle, Rotterdam, Gouda, Woerden en de Krimpenerwaard. Ze variëren in grootte maar zijn er overal op gericht om kleinschalige, persoonlijke zorg op maat te bieden. Onze bewoners doen er echt toe bij ons! Onze kernwaarden zijn: Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend. Dit vertaalt iedere medewerker naar zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Samen met de bewoner en zijn naasten bepalen we hoe wij hem/haar de beste zorg kunnen leveren, die past binnen de visie van Welthuis: Wel zo gastvrij! Zo ga jij uit van waar de bewoner en jouw collega behoefte aan heeft en weet je dit in teamverband op een daadkrachtige, maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren. Want bij ons is (bijna) alles mogelijk. En natuurlijk zorgen wij op onze beurt weer goed voor jou!

Jouw baan

Kort gezegd help jij jouw toekomstige zorgcollega’s met alles wat jij of zij kunnen bedenken, zodat zij ook in deze pittige tijd de best mogelijke verzorging kunnen geven aan onze geliefde bewoners en hun naasten. Concreet betekent dat, dat je bijvoorbeeld helpt met het opmaken van de bedden, de geleverde boodschappen uitpakt, de rolstoelen, een keukentje of algemene ruimtes schoonmaakt, zaken opruimt of verplaatst, een dweil ergens overheen haalt of zorgt dat benodigde voorraden opgehaald worden en/of op de juiste plek klaarliggen. Je bent dus een echt manusje van alles en van grote betekenis!

Jouw team

Het kernteam zorg bestaat uit warme, professionele en betrokken medewerkers van verschillende leeftijden en windrichtingen. Zij zijn heel collegiaal en samenwerkingsgericht en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg voor de bewoners en hun naasten. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning of per afdeling gewerkt, omdat iedereen dat fijn vindt.

En wie ben jij?

Jij hebt affiniteit met de ouderenzorg en draagt in deze tijd heel graag jouw steentje bij aan de zorgverlening en het welzijn van onze oudere bewoners. Je bent flexibel, proactief, daadkrachtig en positief en schroomt niet om de handen flink uit de mouwen te steken. Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen dragen positief bij aan een fijne werksfeer. Verder ben je goed in staat om mee te bewegen en in te spelen op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook ben je gastvrij, sociaal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Oftewel: Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord. Verder werk je graag in teamverband en zie je het werk al liggen voordat iemand het benoemd heeft. Je bent in het bezit van tenminste een VMBO diploma. Verder draait het natuurlijk om de juiste motivatie en kwaliteiten.

Van jou verwachten wij wel dat je minimaal 16 uur per week kunt werken en voor vroege en/of late diensten inzetbaar bent. We zetten jou ook graag in het weekend in als je dan kan.

PS: Als je medisch opgeleid of zorgstudent bent, ontvangen we uiteraard ook heel graag jouw reactie. Er is altijd werk te vinden dat past bij jouw kwaliteiten. Ben jij in de positie en gemotiveerd om ons een handje te komen helpen nu het echt nodig is? En spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Meld je dan aan via werkenbij@welthuis.nl.

 

Wat wij jou bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie voor 2 à 3 maanden met de optie tot verlenging indien gewenst/nodig. Als het beter past dan is een contract voor 7 maanden ook mogelijk;
  • Een baan waarin jouw kwaliteiten gewaardeerd worden; jouw inbreng is juist nu van belang!;
  • Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische locatie;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 15 (maximaal € 2.205,- per maand o.b.v. 36 uur oftewel 14,09 euro per uur). De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

Hebben wij je interesse gewekt?

Ben jij bereid om ons en onze kwetsbare bewoners te komen helpen? Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar werkenbij@welthuis.nl. Wij ontvangen jouw hulpaanbod met open armen en nemen zeker zo snel mogelijk contact met jou op om dit te gaan concretiseren!

Let op! Bij indiensttreding vragen wij om een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij helpen wij met het aanvragen hiervan!

Volg ons op