WelThuis heeft diverse vacatures bij locatie Wilgenhoven en De Westerweeren

 

Voor Wilgenhoven in Stolwijk een Verzorgende 3IG (vanaf 18 – 32 uur per week) en

een Helpende niveau 2 (vanaf 16 – 32 uur per week).

 

Voor De Westerweeren in Bergambacht een Verzorgende 3IG (vanaf 20 – 32 uur per week).

Wil jij betekenisvol werk verrichten in de zorg? Tover jij ook graag een glimlach op de gezichten van onze bewoners. Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw inbreng is van belang!
Wil je helpen onze bewoners eigen regie te hebben en om te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven? Draag jij, met het team, graag de verantwoordelijkheid over het welzijn van de bewoners en het resultaat? Heb jij affiniteit met ouderen met dementie en neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het leefplezier en de zorg van onze bewoners? Heb jij tenminste een diploma Verzorgende Niveau 3IG? Herken jij jezelf hierin? Of ben jij in het bezit van een diploma Helpende niveau 2?  Dan komen wij graag in contact met jou! Kom ons team versterken en kom werken in Wilgenhoven of in De Westerweeren.

WelThuis biedt ouderen met dementie een warm thuis, waar alle zorg en ondersteuning beschikbaar is. Eigen regie van bewoners in samenspel met de mantelzorger. Welzijn en leefplezier staan voorop. Bij WelThuis zeggen we: het kán wel!

Wil je meer te weten komen over de functie bij bijvoorbeeld Wilgenhoven of een dagje meedraaien om jouw klik met de locatie te ontdekken? Neem dan contact op met Mirjam Kardux, locatiemanager Wilgenhoven, m.kardux@welthuis.nl of 06-28306780.

Ben jij enthousiast, pro-actief, daadkrachtig en leergierig?
We waarderen je kwaliteiten en professionaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen en te werken aan de verbetering in kwaliteit van zorg. De teams binnen WelThuis zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen het team krijg je een rol die bij je past, afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses. Zet je je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team? Dan zijn we op zoek naar jou!