WelThuis Vivaldi zoekt

Woonzorgbegeleider niveau 3

vanaf minimaal 18 uur tot maximaal 32 uur per week

Wil jij betekenisvol werk verrichten in de ouderenzorg? Vind je het belangrijk dat je iedereen bij naam kent? Om onze bewoners echt te leren kennen? Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw inbreng is van belang!
Wil je helpen onze bewoners eigen regie te hebben en om te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven? Draag jij, met het team, graag de verantwoordelijkheid over het welzijn van de bewoners en het resultaat? Heb jij affiniteit met ouderen met dementie en neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het leefplezier en de zorg van onze bewoners? Heb jij tenminste een diploma Verzorgende Niveau 3IG en een BHV certificaat? Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou! 

Ben jij enthousiast, pro-actief, daadkrachtig en leergierig?
We waarderen je kwaliteiten en professionaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen en te werken aan de verbetering in kwaliteit van zorg. De teams binnen WelThuis zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen het team krijg je een rol die bij je past, afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses. Zet je je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie over Vivaldi en de functie

In Vivaldi biedt WelThuis ouderen met dementie een warm thuis, waar alle zorg en ondersteuning beschikbaar is. Eigen regie van bewoner in samenspel met de mantelzorger, welzijn en leefplezier staan voorop. Bij WelThuis zeggen we: het kan wél!

Kom jij ons team versterken? Wil je meer te weten komen over deze functie of wil je een dagje meedraaien om jouw klik met de locatie te ontdekken? Neem dan contact op met de locatiemanager van Vivaldi, GertJan Leideman: g.leideman@welthuis.nl of 06- 30714554.