WelThuis De Lindewaard in Linschoten zoekt

Verzorgenden 3IG

vanaf 24 uur per week

Neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het welzijn en de zorg van onze bewoners? En wil je werken in een dynamische werkomgeving waar de visie ook echt wordt nageleefd? Want bij WelThuis zeggen we: het kan wél!

Jouw inbreng is van groot belang.
Je biedt zorg aan ouderen met dementie en/ of met een lichamelijke zorgvraag. Ben jij die deskundige en daadkrachtige topper die wij zoeken? 

We waarderen je kwaliteiten en professionaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen en te werken aan de verbetering in kwaliteit van zorg. De teams binnen WelThuis zijn zelforganiserend. Binnen het team krijg je een rol die bij je past, afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Ben jij enthousiast, pro-actief, daadkrachtig en leergierig?
Zet je je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team? En beschik je over een diploma Verzorgende niveau 3IG? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vragen over deze vacature of wil je solliciteren?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met locatiemanager Gea Bakker via g.bakker@welthuis.nl of 06-29017779. Je kunt ook vrijblijvend kennismaken en vragen stellen door aan een van de koffiemomenten deel te nemen. Je gaat dan in gesprek met Heleen van der Maas, verzorgende niveau 3 bij De Lindewaard, met Heleen Sissing, corporate recruiter bij WelThuis en Gea Bakker, locatiemanager De Lindewaard & Magnolia. 

Koffiemomenten locatie De Linderwaard te Linschoten:

Maandag 19 juli 15.00 – 16.00 uur

Maandag 26 juli 11.00 – 12.00 uur

Meld je aan door een e-mail te sturen naar werkenbij@welthuis.nl. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met de adresgegevens. Geef in je e-mail aan voor welk koffiemoment jij je opgeeft. Komen beide dagen voor jou niet uit? Niet erg, dan maken we graag een 1 op 1 afspraak voor jou zodat jij alsnog je vragen kunt stellen. Geef dit dan even aan in je mail. Hopelijk tot ziens!

Wil je direct solliciteren? Graag! Ga naar de vacature verzorgende niveau 3 >>

Ben jij HBO-V’er? Dat komt goed uit want in De Lindewaard kunnen we jouw kennis en expertise goed gebruiken en kun je bij ons aan de slag! We maken graag kennis met je. Stuur dan ook een e-mail en/ of meld je aan voor een koffiemoment. Geef dan meteen je favoriete gebakje even door.

Wil je meer te weten komen over de locatie De Lindewaard? Bekijk de website >>