Welzijnsassistenten gezocht!

 

Ben jij een warme en creatieve sfeermaker? En wil jij onze bewoners een fijne, kleurrijke dag bezorgen?
WelThuis heeft voor jou een leuke baan voor jou als Welzijnsassistent!

Voor onze locatie De Westerweeren in Bergambacht en De Meridiaan in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar welzijnsassistenten. Lijkt het je leuk om gezellig koffie te drinken met de bewoners? Weet jij altijd weer een feestje te maken van de lunch of de avondmaaltijd in de gezellige huiskamers van WelThuis? Speel je leuk in op thema- en feestdagen? Misschien speel je graag spelletjes en doe je graag mee met de knutselactiviteiten? Je kunt je energie en creatief kwijt in De Westerweeren of in De Meridiaan!

De locaties

  • De sfeervolle locatie de Westerweeren in het centrum van Bergambacht, waar gemiddeld 33 bewoners verblijven met (soms vergevorderde) dementie of een lichamelijke zorgvraag. Per juni zullen wij hier ook 2 bewoners ontvangen aan wie wij liefdevolle en professionele palliatieve zorg gaan verlenen. De Westerweeren is kleinschalig ingericht, recent verbouwd en van alle gemakken voorzien. Samen maken de bewoners gebruik van een gezellige en huiselijke woonkamer, waar welzijn en kwaliteit van leven voorop staat. Ook gezamenlijke activiteiten zoals handwerken, bewegen, bingo en de geheugenclub vinden hier plaats. Naast alle tuin aan de buitenzijde is er ook een prachtige, afgeschermde binnentuin waar veel activiteiten plaatsvinden. De gastvrije medewerk(st)ers werken hier prettig en collegiaal samen om ervoor te zorgen dat de bewoners zich ‘WelThuis’ voelen.

 

  • De locatie de Meridiaan in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. In De Meridiaan wonen 18 ouderen met dementie, verdeeld over twee verdiepingen. Het team staat hier voor persoonlijke en kleinschalige zorg op maat in een warme huiselijke sfeer. Samen met familie/naasten zorgen de medewerkers voor een echt thuisgevoel. Deze locatie bevindt zich in een appartementencomplex. Dat draagt nog eens extra bij aan de kenmerkende huiselijke sfeer. De Meridiaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Jouw baan

Je bent de sfeermaker van de afdeling. Jouw werk bestaat uit het doen van allerlei activiteiten om onze bewoners zich fijn en helemaal thuis te laten voelen. Vanuit de visie: U doet ertoe! En: bij ons kan het wel! Denk hierbij het verzorgen en bijwonen van de eet- en drinkmomenten, iets lekker bakken, spelletjes doen met onze bewoners, de krant (voor)lezen, samen de was doen en alle andere activiteiten en vieringen voor en met de bewoners. En natuurlijk laat je familie, mantelzorgers en andere bezoekers zich ook welkom voelen. Voor lichte huishoudelijke taken draai jij je hand niet om: De afwas, de keuken opruimen, het schoonmaken van een vloer als er iets gevallen is: Voor jou hoort dit er ook -net als thuis- helemaal bij!

En wie ben jij?

Je bent:
• 20 tot 24 uur beschikbaar, ook in het weekend of de avond
• Het liefste per 1 mei (of anders 1 juni) beschikbaar
• Sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed
• Creatief, inlevend, liefdevol, gastvrij en enthousiasmerend. En je hebt natuurlijk affiniteit met onze doelgroep!
• Blij met in eerste instantie een jaarcontract en een salaris in CAO VVT FWG 15, te weten maximaal 2205,- voor 36 uur per week.

Hebben wij je interesse gewekt?

Wil je bij ons komen werken in deze mooie baan? Stuur dan je CV plus motivatie voor 15 april naar werkenbij@welthuis.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Let op! Bij indiensttreding vragen wij om een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij helpen wij met het aanvragen hiervan!

Volg ons op