WelThuis zoekt voor verschillende locaties in Zoetermeer

Woonzorgbegeleiders niveau 3 en een Helpende niveau 2 met potentie

vanaf 16 – 36 uur per week

En voor de nieuw op te zetten specialistische unit Jonge Mensen Met Dementie zoeken wij:

Woonzorgbegeleider/ coach niveau 4

Verzorgende IG/ MMZ

Verzorgende IG/ GVP

Maatschappelijk medewerker zorg

Wil jij betekenisvol werk verrichten in de zorg? Vind je het belangrijk dat je iedereen bij naam kent? Om onze bewoners echt te leren kennen? Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw inbreng is van belang!
Wil je helpen onze bewoners eigen regie te hebben en om te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven? Draag jij, met het team, graag de verantwoordelijkheid over het welzijn van de bewoners en het resultaat? Heb jij affiniteit met ouderen met dementie en neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het leefplezier en de zorg van onze bewoners? Heb jij tenminste een diploma Verzorgende Niveau 3IG? Herken jij jezelf hierin? Of ben jij in het bezit van een diploma Helpende niveau 2 en heb je de ambitie om door te groeien? Dan komen wij graag in contact met jou! Kom ons team versterken en kom werken in Domus, De Rozentuin, De Boomgaerd, De Morgenster, Magnolia of in Buytenhaghe!

WelThuis biedt ouderen met dementie een warm thuis, waar alle zorg en ondersteuning beschikbaar is. Eigen regie van bewoners in samenspel met de mantelzorger. Welzijn en leefplezier staan voorop. Bij WelThuis zeggen we: het kán wel!

Wil je meer te weten komen over de functie bij bijvoorbeeld Domus of een dagje meedraaien om jouw klik met de locatie te ontdekken? Neem dan contact op met Caroline Ouwendijk, locatiemanager Domus, c.ouwendijk@welthuis.nl of 06-46361125.

Wil jij graag werken met Jonge Mensen met Dementie (JMD) in een nieuw specialistisch team en de best mogelijke zorg/begeleiding voor hen en hun naasten vormgeven? WelThuis zoekt op korte termijn een inlevende, deskundige, adviesvaardige en flexibele collega’s voor haar nieuwe afdeling voor Jonge Mensen met Dementie in een kleinschalige setting binnen Woonzorglocatie Buytenhaghe te Zoetermeer. We zoeken onder meer:

Woonbegeleider/ coach niveau 4
Verzorgende IG / MMZ
Verzorgende IG/GVP
Medewerker Maatschappelijke Zorg

 

Wil je meer te weten komen over deze functies bij de specialistische unit Jonge Mensen met Dementie bij Buytenhaghe of direct solliciteren? Ga naar www.welthuis.nl/werken-met-jonge-mensen-met-dementie  of neem contact op met Jolanda Muis, j.muis@welthuis.nl of 06-46361410.

 

Ben jij enthousiast, pro-actief, daadkrachtig en leergierig?
We waarderen je kwaliteiten en professionaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen en te werken aan de verbetering in kwaliteit van zorg. De teams binnen WelThuis zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen het team krijg je een rol die bij je past, afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses. Zet je je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team? Dan zijn we op zoek naar jou!