WelThuis zoekt voor verschillende locaties in Zoetermeer

Verzorgenden 3IG 

Wil jij betekenisvol werk verrichten in de zorg? Vind je het belangrijk dat je iedereen bij naam kent? Om onze bewoners echt te leren kennen? Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw inbreng is van belang!
Wil je helpen onze bewoners eigen regie te hebben en om te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven? Draag jij, met het team, graag de verantwoordelijkheid over het welzijn van de bewoners en het resultaat? Heb jij affiniteit met ouderen met dementie en neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het leefplezier en de zorg van onze bewoners? Heb jij tenminste een diploma verzorgende niveau 3IG? Herken jij jezelf hierin? De Rozentuin, De Boomgaerd, De Morgenster, Magnolia, Vivaldi, Buytenhaghe en Domus!

WelThuis biedt ouderen met dementie een warm thuis, waar alle zorg en ondersteuning beschikbaar is. Eigen regie van bewoners in samenspel met de mantelzorger. Welzijn en leefplezier staan voorop. Bij WelThuis zeggen we: samen het kán wel! Bekijk onze vacatures op onze werken bij website!