Wij zoeken Verzorgenden 3IG

vanaf 18 uur tot 36 uur per week

voor onze woonzorgcentra in Zoetermeer

Neem jij de uitdaging aan om je in te zetten voor het welzijn en de zorg van onze bewoners? En wil je werken in een dynamische werkomgeving waar de visie ook echt wordt nageleefd? Want bij WelThuis zeggen we: het kan wél!

Jouw inbreng is van groot belang.
We waarderen je kwaliteiten en professionaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen en te werken aan de verbetering in kwaliteit van zorg. De teams binnen WelThuis zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen het team krijg je een rol die bij je past, afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses.

Ben jij enthousiast, pro-actief, daadkrachtig en leergierig?
Zet je je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team? En beschik je over een diploma Verzorgende niveau 3IG, tenminste 3 jaar praktijkervaring (pré) en goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift? Dan zijn we op zoek naar jou!

Word ook onderdeel worden van WelThuis!

Klik op de locatie voor meer informatie en/of om te solliciteren.

Buytenhaghe

Woonzorgcentrum Buytenhaghe ligt midden in een gezellige woonwijk. Hier wonen ouderen met een vorm van dementie en/of lichamelijke beperkingen.

Domus

Kleinschalig wonen voor ouderen met een vorm van dementie. Herkenbaarheid, veiligheid en geborgenheid vormen hier de basis.

Monteverdi

Hier wonen mensen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Monteverdi verhuist op termijn naar twee nieuwe locaties in Zoetermeer.

Magnolia

In deze moderne, kleinschalige woonvoorziening, in het winkelcentrum van de wijk Oosterheem, wonen ouderen met een vorm van dementie.

De Morgenster

De Morgenster ligt naast de oude dorpskern en is het kloppend hart van de wijk. In De Morgenster wonen ouderen die behoefte hebben aan beschermd wonen.

Vivaldi

In Vivaldi wonen ouderen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Vivaldi is kleinschalig wonen met de faciliteiten van een grootschalig gebouw.