Wij zoeken voor onze locatie Vivaldi in Zoetermeer een


Verzorgende 3IG

(woonzorgbegeleider 3)

18 – 36 uur per week

 

Vivaldi is een moderne kleinschalige woonlocatie met de faciliteiten van een grootschalig gebouw. In ons woonzorgcentrum tegenover het LangeLand Ziekenhuis wonen ouderen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. In totaal is er ruimte voor 112 bewoners, verdeeld over 14 woningen. Vivaldi biedt veel voorzieningen, dus er is altijd iets te doen. Daarnaast biedt Vivaldi op de palliatieve afdeling Irishof zorg aan mensen in hun laatste levensfase..

Kom werken bij de leukste & beste werkgever! Ligt je hart bij ouderenzorg? Dan heb je het leukste beroep ter wereld.

Jouw baan:

Tover jij graag een glimlach op het gezicht van ouderen? Als woonzorgbegeleider zorg jij ervoor dat de bewoners van ons moderne woonzorgcentrum (WelThuis) Vivaldi in Zoetermeer zich helemaal thuis voelen.

Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning.

Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Welthuis: Wél zo gastvrij! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.

Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.

Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw team:

Het kernteam zorg bestaat uit enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen Vivaldi is het wenselijk en is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij ?

Je bent proactief en daadkrachtig en begeleid bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit over een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en een BHV certificaat is wenselijk.
Verder verwachten wij van jou dat je voor alle diensten inzetbaar bent, dus ook avonden, nacht- en weekenddiensten.

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Wat maakt werken bij ons aantrekkelijk:

Je komt een ‘warm bad’ terecht, waar al je collega’s werkplezier en een goede sfeer belangrijk vinden.

•  Een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met de optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
•  Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
•  De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.
•  Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
•  Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
•  Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
•  Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
•  Je kunt gebruik maken van eigentijdse en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en van de fiscale uitruil mogelijkheden conform WelThuis regeling.
•  Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
•  Een lidmaatschap bij de Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Kom werken bij de leukste & beste werkgever! Ligt je hart bij de ouderenzorg? Dan heb je het leukste beroep ter wereld. Wil je nu ook werken bij de leukste werkgever? Wij maken graag kennis met je. Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan?  Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Gertjan Leideman via g.leideman@welthuis of 06-30714554.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Vivaldi
Brechtzijde 45
2725 NR Zoetermeer

Uren
18 – 36 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?

Digitale kennismaking

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over hoe het is om te werken bij WelThuis Vivaldi? Naast dat we gediplomeerde (en ervaren) woonzorgbegeleiders zoeken, zijn er ook mogelijkheden voor zij-instromers, herintreders en stagiaires om binnen WelThuis te werken. Interesse? Meld je dan aan voor een van de drie digitale kennismakingssessies: 

  • 1 april 2021 11.30 – 12.30 uur  

Tijdens deze sessie ga je onder meer in gesprek met:

  • Gertjan Leideman, locatiemanager Vivaldi
  • Ilona de Graaf, geriatrie verpleegkundige Vivaldi
  • Arjan Albers, verzorgende niveau 3 Vivaldi

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar communicatie@welthuis.nl met:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Voorkeur voor datum kennismakingssessie
  • Vragen voor de kennismakingssessie (indien gewenst, is niet verplicht

Je ontvangt dan een digitale bevestiging voor de sessie. We komen graag in contact met je. Spreekt het je meer aan om in een 1 op 1 gesprek meer te weten te komen. Geef dit dan ook aan in je e-mailbericht. Bedankt en hopelijk tot ziens!

Bekijk de videoboodschap van Ilona, verpleegkundige en Arjan, verzorgende 3IG over het werken bij WelThuis Vivaldi.