Wij zoeken voor onze locatie Wilgenhoven in Stolwijk een


Verzorgende 3IG

voor overwegend nachtdiensten

18 uur per week

 

Wilgenhoven bestaat uit 4 groepswoningen op de begane grond. In deze woningen wonen ouderen met dementie. In elke woning wonen 7 bewoners. Elke modern ingerichte woning heeft een grote sfeervolle gezamenlijke huiskamer met keuken. De bewoners hebben een eigen appartement. De gastvrije medewerkers zorgen hier dat de bewoners zich Wel Thuis voelen.

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het welzijn en de zorg gedurende de nachtelijke uren. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden. Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Je geeft dit vorm op een wijze die past binnen de visie van WelThuis; Wél zo Thuis! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit op een professionele manier organiseren. Vanuit de gedachten ‘het kan wél’ en ‘u doet er toe’ wordt ook een beroep gedaan op jouw creativiteit en flexibiliteit. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met de EVV-ers van de bewoners.

Jouw team:

Het kernteam zorg bestaat uit 28 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelforganiserend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamtaak. Binnen Wilgenhoven is het gebruikelijk om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

 

En wie ben jij?

  • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en is een BHV certificaat wenselijk. Indien je BHV nog niet bezit zal je hiertoe worden opgeleid.
  • Je bent proactief, daadkrachtig en begeleidt bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing.
  • Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
  • Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.
  • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Ook ben je bekend met Micosoft Outlook, Word en Excel.

Gezien de verantwoordelijkheid gedurende de nachtdiensten is het een pré wanneer je tenminste 5 jaar praktijk ervaring hebt. Je bent beschikbaar voor nacht- en weekenddiensten én ook voor tenminste 1 keer per maand een dag- of avonddienst om zo contact te houden met het team. Ook is het een voorwaarde dat je aanwezig bent en actief bijdraagt aan het teamoverleg.

 

Wij bieden jou

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar die onder voorwaarden op termijn de mogelijkheid biedt voor een vaste aanstelling.
  • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
  • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.
  • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
  • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (max. € 2.760,17 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • 8% vakantietoeslag en 7,4 % eindejaarsuitkering en fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis regeling.
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een lidmaatschap bij Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Marjan Schrover via m.schrover@welthuis.nl of telefoonnummer 06-52385849.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Wilgenhoven
Kievitslaan 1A
2821 XL Stolwijk

Uren
18 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
CAO VVT, FWG 40
(max. € 2.760,17 bruto p.m. o.b.v. 36 uur)

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?