Wij zoeken voor onze locatie Monteverdi in Zoetermeer een


Verzorgende 3IG

Voor overwegend nachtdiensten

32 uur per week

 

Monteverdi is een tijdelijke woonlocatie in het centrum van Zoetermeer. Hier wonen 88 ouderen, verdeeld over 13 woningen, met dementie of een lichamelijke beperking. De sfeer in Monteverdi wordt gekenmerkt door warmte en gastvrijheid; de mensen die er werken zijn trots op hun vak en bewoners hebben het hier naar hun zin. Monteverdi werkt veel samen met scholen en instellingen in de buurt. Ook heeft Monteverdi een afdeling waar voornamelijk wordt opgeleid.

Wat ga je doen?

 • Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

 • Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van WelThuis: Wel zo gastvrij!  Zo verdiep jij je in waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren volgens het principe “Het kan wel!”

 • Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.

 • Je handelt op basis van een (zorg)leefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

 

Jouw team:

Het kernteam zorg bestaat uit ongeveer 10-12 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Je werkt  zoveel mogelijk met een vast team, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg. Binnen Monteverdi is het wenselijk en is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

 • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en is een BHV certificaat wenselijk. Indien je dit laatste niet hebt, zal je hiertoe worden opgeleid.

 • Gezien de verantwoordelijkheid gedurende de nachtdiensten is het een pré wanneer je tenminste 5 jaar praktijk ervaring hebt.

 • Je bent proactief, daadkrachtig en begeleidt bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

 • Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel.

 • Je bent beschikbaar voor nacht- en weekenddiensten én tenminste 1 keer per maand werk je een dag- of avonddienst om zo contact te houden met het team. Ook is het een voorwaarde dat je aanwezig bent en actief bijdraagt aan het teamoverleg.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (maximaal € 2.760,17 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering en kunt gebruik maken van de fiscale uitruil mogelijkheden (denk aan een fiets, verschillende laptops en tablets) conform WelThuis regeling.
 • Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij de Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met locatiemanager Laurence Mannot via l.mannot@welthuis.nl of 06-20534215.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Monteverdi
Ondineschouw 15
2726 JS Zoetermeer

Uren
32 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
CAO VVT, FWG 40
(max. € 2.760,17 bruto p.m. o.b.v. 36 uur).

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?