Wij zoeken voor onze locatie De Bovenberghe in Schoonhoven een


Verzorgende 3IG

voor overwegend nachtdiensten

24 uur – 28 uur per week

 

De Bovenberghe is een klein verpleeghuis voor ouderen met lichamelijke beperkingen en ligt midden in een gezellige woonwijk met winkels op loopafstand. Het verpleeghuis heeft één woonlaag. Er zijn ook enkele tweepersoonsappartementen voor echtparen of samenwonenden. In totaal zijn er 31 appartementen. Bewoners hebben elk hun eigen appartement met ruime badkamer voorzien van douche en toilet. De Bovenberghe heeft een gesloten karakter voor ouderen die door hun ziektebeeld niet zelfstandig de locatie mogen verlaten.

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor het welzijn en de zorg gedurende de nachtelijke uren. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

 • Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Je geeft dit vorm op een wijze die past binnen de visie van WelThuis: Wel zo Thuis!

 • Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit op een professionele manier organiseren. Vanuit de gedachten ‘het kan wél en u doet ertoe’ wordt ook een beroep gedaan op jouw creativiteit en flexibiliteit.

 • Uiteraard onderhoud je professioneel contact met de EVV-ers van de bewoners.

Jouw team:

Het kernteam zorg bestaat uit 21 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol.  Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

 • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en is een BHV certificaat wenselijk.

 • Gezien de samenstelling van het team is het een pré wanneer je als gediplomeerd verzorgende tenminste 3 jaar praktijk ervaring hebt opgedaan.

 • Je bent proactief, daadkrachtig en begeleidt bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jou eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Ook ben je bekend met Microsoft Outlook, Word en Excel. 

 • Verder verwachten wij van jou dat je beschikbaar bent voor nacht- en weekenddiensten, maar ook dat je tenminste 1 keer per maand een dag of avonddienst werkt om zo contact te houden met het team.

 • Ook is het een voorwaarde dat je aanwezig bent en actief bijdraagt aan het teamoverleg.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar die onder voorwaarden op termijn de mogelijkheid biedt voor een vaste aanstelling.

 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.

 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.

 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.

 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.

 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (max. € 2.760,17 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. 

 • 8% vakantietoeslag en 7,4 % eindejaarsuitkering en fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis regeling

 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 • Een lidmaatschap bij Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

WelThuis heeft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Waarbij je binnen de geldende voorwaarden van de werkkostenregeling, kunt kiezen uit een fiets, verschillende laptops en tablets.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Sylvia Oudenes via s.oudenes@welthuis.nl of 06- 46361154.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Borchleen
Lopikerplein 3
2871 AN Schoonhoven

Uren
24 uur – 28 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
CAO VVT, FWG 40
(max. € 2.760,17 bruto p.m. o.b.v. 36 uur)

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?