Wij zoeken voor onze locatie Buytenhaghe in Zoetermeer een


Verzorgende 3IG (PG)

(woonzorgbegeleider 3)

24 – 36 uur per week

 

Buytenhaghe in Zoetermeer verhuurt appartementen aan zelfstandige senioren. Daarnaast wonen er mensen met dementie of lichamelijke beperkingen. Voor hen is 24 uur per dag zorg beschikbaar.  Ook is tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname mogelijk. Een geruststellend idee voor de naasten. Elke bewoner in Buytenhaghe heeft een eigen appartement met een keuken en een douche met toilet. Er zijn 150 één- en tweepersoons appartementen.  Er zijn veel parken rondom Buytenhaghe. Heerlijk om met de bewoners  te wandelen. Op loopafstand is de busverbinding naar Leiden, het station of het centrum.

Wat ga je doen?

 • Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

 • Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van WelThuis: Wel zo gastvrij!  Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.

 • Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.

 • Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw team:

Op de afdeling wonen allemaal mensen met een vorm van dementie. Het kernteam zorg bestaat uit enthousiaste (ervaren) collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Het team is zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol.  Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg. Binnen Buytenhaghe is het wenselijk en is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

 • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG  of GVP en is een BHV certificaat wenselijk.

 • Gezien de samenstelling van het team is het een pré wanneer je als gediplomeerd Verzorgende tenminste 1 jaar praktijk ervaring hebt opgedaan. 

 • Je bent proactief, daadkrachtig en begeleidt bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing.

 • Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners. Uiteraard draag je de doelgroep PG een warm hart toe.

 • Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.  Je staat open voor het verder ontwikkelen van jou eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Ook ben je bekend met Outlook, Word en Excel.

 • Verder verwachten wij van jou dat je voor alle diensten inzetbaar bent, dus ook avonden, nacht- en weekenddiensten

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
  Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (maximaal € 2.760,17 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering en fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis-regeling.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij de Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Anja Sol via a.sol@welthuis.nl of 06- 46361154.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Buytenhaghe
Bergmanstrook 45
2726 RR Zoetermeer

Uren
Minimaal 24 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
CAO VVT, FWG 40
(max. € 2.760,17 bruto p.m. o.b.v. 36 uur).

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?