Verpleegkundige niveau 4

Woonzorgbegeleider 4 – Coach

minimaal 24 uur per week

 

De Meridiaan staat voor een persoonlijke en kleinschalige zorg op maat in een warme huiselijke sfeer. Samen met familie zorgen de medewerkers voor een echt thuisgevoel. De Meridiaan ligt in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel en bevindt zich in een appartementencomplex. Dat draagt nog eens extra bij aan de kenmerkende huiselijke sfeer.

Wat ga je doen?

Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden. Je coördineert, regisseert en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van het zorgleveringsproces, levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan cliënten in de kleinschalige woning, versterkt de multidisciplinaire samenwerking op een locatie, coacht en begeleidt verzorgende en verpleegkundigen in het team en bevordert proactief de kwaliteit van zorg en de mantelzorgondersteuning. Tevens begeleid je ook leerlingen op de woonlocatie en creëer je een positieve leeromgeving.

Jouw team

Het kernteam zorg bestaat uit 20 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen De Meridiaan bieden wij je de ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie. Het is een pré wanneer je als gediplomeerd verpleegkundige tenminste 5 jaar praktijk ervaring hebt opgedaan in een kleinschalige woonvorm.
 • Je bent proactief, daadkrachtig en begeleid bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor, en relativeringsvermogen en draagt graag bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners. Nieuwe ontwikkelingen zie jij als een uitdaging.
 • Jij bent enthousiast, flexibel en in staat om mee te bewegen en collega’s te enthousiasmeren en te laten mee bewegen.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je vindt het niet meer dan normaal om je te blijven ontwikkelen en zet jouw kwaliteiten graag in om met en van elkaar te leren in het team.
 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en ben je bekend met Microsoft Office.
 • Tenslotte verwachten wij van jou dat je voor alle diensten inzetbaar bent, dus ook avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van de duur van een jaar.
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen; een leven lang leren.
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 45 (max. € 3.032,60 bruto per maand o.b.v. 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering.
 • Je kunt gebruik maken van de fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis-regeling.
 • Pensioenopbouw bij Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij de Vierstroom Ledenservice met veel mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen

Geïnteresseerd in deze vacature?

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren! Een dienst meedraaien om jouw klik met de locatie te ontdekken, behoort zeker tot de mogelijkheden.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Caroline Ouwendijk via c.ouwendijk@welthuis.nl.

Locatie
WelThuis De Meridiaan
Banda-Hof 6, 2905 SX
Capelle a/d IJssel

Uren
Minimaal 24 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar

Salaris
CAO VVT, FWG 45
(max. € 3.032,60 bruto p.m. o.b.v. 36 uur)

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?