Huiskamer- en Welzijnsassistenten

gezocht voor diverse woonzorglocaties!

Draag je graag bij aan een zinvolle dag beleving en het welzijn van onze bewoners? Kun jij als geen ander een gastvrije en huiselijke sfeer creëren? En wil je werken in een dynamische werkomgeving waar de visie ook echt wordt nageleefd? Want bij WelThuis zeggen we: het kan wél!

Voor onze woonzorgcentra zoeken wij geregeld enthousiaste Welzijnsassistenten. Je vervult een belangrijke rol op de locatie en/of woonkamer van de bewoners. Je bent in staat om een huiselijke sfeer te creëren. Dit doe je bijvoorbeeld door de tafel gezellig te dekken, het ontbijt klaar te zetten, een eitje te bakken en/of koffie en thee te schenken. Ook vind je het leuk om een praatje te maken, samen met de bewoners een spelletje te doen, de krant (voor) te lezen of samen de was te doen. Ook ontvang je bezoekers, familie, mantelzorgers en zorgt dat zij zich welkom voelen.
Bij WelThuis zeggen we: Wel zo gastvrij!

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren ook het beantwoorden van eenvoudige (en niet zorginhoudelijke) vragen, het schoonmaken van de rolstoelen, het in- en uitruimen van de vaatwasser, het opruimen en eventueel schoonmaken van de keuken en indien nodig ondersteun je bij het opmaken van de bedden.

Ben jij proactief, gastvrij en hartelijk… En aarzel je niet om de handen uit de mouwen te steken? Beschik je over een gezonde dosis humor, geduld en relativeringsvermogen? Heb je affiniteit met de ouderenzorg en wil je meer leren over dementie, zodat je de beleving van onze bewoners beter begrijpt? Dan zijn we op zoek naar jou! Je speelt gemakkelijk in op nieuwe ontwikkelingen en staat open voor je eigen ontwikkeling. Je kennis zet je graag in om met én van elkaar te leren in het team. Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend en bezit je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder ben je inzetbaar voor zowel dag- als avonddiensten, in het weekend en op feestdagen.

Kijk op www.werkenbijwelthuis.nl of er op dit moment vacatures voor Welzijnsassistenten beschikbaar zijn.

 

 

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.