HBO Verpleegkundigen niveau 5 m/v

Met een hands-on mentaliteit en coachende vaardigheden

24 uur – 36 uur per week

 

WelThuis is een innovatieve, ondernemende zorgorganisatie en houdt zich momenteel bezig met haar visie op de toekomst van de intramurale ouderenzorg voor de komende 3-5 jaar. Het feit dat onze cliënten langer thuis blijven wonen en daardoor voor een kortere periode met een complexere zorgvraag aan onze zorg worden toevertrouwd maakt dat het minstens zo belangrijk is ook te kijken naar de doorontwikkeling van de zorgverleners. Hierbij denken wij aan benodigde functionarissen, de functiemix, maar ook de inzet van technologieën zoals domotica en robotica.

WelThuis heeft de keuze gemaakt om een team van een 10-tal HBO-Verpleegkundigen samen te stellen. Hier ga jij deel van uit maken.

Als HBO- verpleegkundige lever jij – naast je werkzaamheden op de locatie(s) – middels onderzoek en adviezen, samen met de andere HBO-Verpleegkundigen, een belangrijke bijdrage aan deze doorontwikkeling. Het Management Team heeft hiertoe een aantal uitdagende opdrachten geformuleerd waar in het komende jaar aan gewerkt gaat worden.

In de dagelijkse praktijk coördineer, regisseer en bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het zorgleveringsproces. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan cliënten in de kleinschalige woning (op een aantal locaties is dit binnen grootschaligheid) en je versterkt de multidisciplinaire samenwerking op een locatie. Je coacht en begeleidt verzorgende en verpleegkundigen in het team op complexe zorgvraagstukken en bevordert proactief de kwaliteit van zorg.

De HBO-Verpleegkundige werkt integraal, is breed georiënteerd en heeft een belangrijke toegevoegde waarde bij innovaties en de  implementatie hiervan binnen alle locaties van WelThuis.

De teams

Een kernteam zorg bestaat ongeveer uit 20 – 28 enthousiaste collega’s van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Alle teams zijn zelf organiserend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol of teamtaak. Je bent zowel gezamenlijk als individueel verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg.

En wie ben jij?

 • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verpleegkundige niveau 5 aangevuld met meerjarige praktijkervaring binnen het vakgebied.
 • Je bent pro-actief, daadkrachtig en brengt door o.a. klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
 • Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.
 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat wij jou bieden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar.
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 3.444,48 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag, uit te keren in de maand mei.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4% en fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis regeling
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij de Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.
 • Binnen de werkkostenregeling kent WelThuis een aantal eigentijdse mogelijkheden.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met een van onze locatiemanagers: Natasja Vreeswijk via 06-29017853 of n.vreeswijk@welthuis.nl of Laurence Mannot via 06-20534215 of l.mannot@welthuis.nl.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
N.t.b.

Uren
24 uur – 36 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar.

Salaris
CAO VVT, FWG 50
(max. € 3.444,48 bruto p.m. o.b.v. 36 uur)

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?