Zoetermeer, 18 juni 2024 – WelThuis Woonzorglocatie De Rozentuin in Zoetermeer vierde gisteren haar vijfjarig bestaan met een gezellig jubileumfeest. Medewerkers, bewoners en hun naasten kwamen samen om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Locatiemanager Laurence Mannot opende het feest met een hartverwarmende speech, waarin zij iedereen bedankte voor hun inzet en betrokkenheid. “De Rozentuin wordt enorm gewaardeerd door zowel de bewoners als hun families. Dankzij jullie inspanningen kunnen we hen een fijne en comfortabele woonomgeving bieden,” aldus Mannot. Zij sprak ook haar dank uit voor de organisatie van de gezellige dag en deelde haar waardering.

De feestelijkheden begonnen met een smakelijk gebakje voor alle bewoners en medewerkers. Daarna werd er een vrolijke loterij georganiseerd, waarbij medewerkers cadeautjes beschikbaar hadden gesteld voor de bewoners. Dit zorgde voor veel enthousiasme en blije gezichten. Daarnaast konden alle aanwezigen genieten van verschillende lekkernijen. Er was onder andere een poffertjeskraam, een limonadefabriek en een ijscokar aanwezig om iedereen van heerlijk eten en drinken te voorzien. Ook waren er hotdogs, was er een optreden van Leen, welzijnsassistent bij De Rozentuin, en kwamen danstherapeuten Ingeborg en Vera (van organisatie Bewogenbewegen) bij de bewoners langs voor een gezellig dansje. De feestelijke sfeer was overal voelbaar en het plezier was duidelijk zichtbaar bij iedereen.

Het jubileum van De Rozentuin was niet alleen een feest om te vieren, maar ook een moment om terug te kijken op vijf jaar vol zorg en warmte. Met een geslaagd feest en veel mooie herinneringen kunnen De Rozentuin en haar bewoners terugkijken op een prachtig jubileum.