Hoe zie jij de toekomst van intramurale ouderenzorg? Cliënten blijven namelijk steeds langer thuis wonen, wat ervoor zorgt dat zij een kortere periode aan onze zorg zijn toevertrouwd mét een complexere zorgvraag. We vinden het belangrijk dat we continue blijven werken aan de ontwikkeling van onze zorg en onze medewerkers. Jouw inbreng is hierbij van grote waarde.

WelThuis is een innovatieve, ondernemende zorgorganisatie en houdt zich momenteel bezig met haar visie op de toekomst van de intramurale ouderenzorg voor de komende 3 tot 5 jaar.

Het feit dat onze cliënten langer thuis blijven wonen en daardoor voor een kortere periode met een complexere zorgvraag aan onze zorg worden toevertrouwd, maakt dat het minstens zo belangrijk is ook te kijken naar de doorontwikkeling van de zorgverleners. Hierbij denken wij aan benodigde functionarissen, de functiemix, maar ook de inzet van technologieën zoals domotica en robotica.

WelThuis heeft de keuze gemaakt om een team van een tiental HBO-Verpleegkundigen samen te stellen. Hier ga jij deel van uit maken.

Als HBO- verpleegkundige lever jij, naast je werkzaamheden op de locatie(s), middels onderzoek en adviezen, samen met de andere HBO-Verpleegkundigen, een belangrijke bijdrage aan deze doorontwikkeling.

Het Management Team heeft hiertoe een aantal uitdagende opdrachten geformuleerd waar in het komende jaar aan gewerkt gaat worden.

In de dagelijkse praktijk coördineer, regisseer en bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het zorgleveringsproces. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan cliënten in de kleinschalige woning (op een aantal locaties is dit binnen grootschaligheid) en je versterkt de multidisciplinaire samenwerking op een locatie. Je coacht en begeleidt verzorgende en verpleegkundigen in het team op complexe zorgvraagstukken en bevordert proactief de kwaliteit van zorg.

De HBO-Verpleegkundige werkt integraal, is breed georiënteerd en heeft een belangrijke toegevoegde waarde bij innovaties en de implementatie hiervan binnen alle locaties van WelThuis.

Wij bieden je een dynamische werkomgeving waar de visie ook echt wordt nageleefd: het kan wél. WelThuis heeft 15 woonzorgcentra in de regio’s Krimpenerwaard, Gouda-West en Zoetermeer. Onze zorgprofessionals hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners.

Wie ben jij?

 • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verpleegkundige niveau 5 aangevuld met meerjarige praktijkervaring binnen het vakgebied.
 • Je bent minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur beschikbaar.
 • Je bent proactief, daadkrachtig en enthousiast. Je bezit een gezonde dosis humor en hebt een flexibele instelling.
 • Je kunt door klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart brengen.
 • Je staat open voor (je eigen) ontwikkeling en draagt bij aan de vernieuwing van de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
 • Je zet je kwaliteiten graag in om met én van elkaar te leren in het team.
 • Je bezit over goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en je bent bekend met Microsoft Office.

WelThuis biedt je

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie tot en met 31 december 2018.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 50 (max. € 3.444,48 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
 • Mogelijkheden om je binnen je vakgebied verder te ontwikkelen: ‘een leven lang leren’.
 • 8% vakantietoeslag en 7,4 % eindejaarsuitkering en fiscale uitruilmogelijkheden.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij Vierstroom Ledenservice met diverse voordelen en korting op diverse verzekeringen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
Natasja Vreeswijk: 06-29017853 of n.vreeswijk@welthuis.nl
Laurence Mannot: 06-20534215 of l.mannot@welthuis.nl

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!