De Boomgaerd in Zoetermeer

N

Geschikt voor ouderen

met een vorm van dementie

De nieuwste woonzorglocatie

van WelThuis

ZorgKaartNederland

geeft deze locatie een 8,0

WelThuis De Boomgaerd

WelThuis De Boomgaerd ligt in de wijk Meerzicht direct achter de monumentale boerderij De Hooge Woning. Aangrenzend ligt een schiereiland met een kleine boomgaard, waar deze locatie haar naam ook aan heeft te danken. Winkelcentrum Meerzicht bevindt zich op 10 minuten lopen. Aan de Voorweg ligt manage Zilverster en natuurgebied het Westerpark, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje op het terras.

In de De Boomgaerd beschikken de bewoners over een ruim tweekamerappartement met eigen badkamer en balkon. Voor de maaltijd, een kopje koffie, activiteiten of gewoon wat gezelligheid kan men terecht in de zogeheten ‘buurtkamer’, het middelpunt van de buurt.

In De Boomgaerd wonen ouderen met een vorm van dementie. De locatie  beschikt over 66 appartementen en 8 gemeenschappelijke buurtkamers. 

Plattegrond De Boomgaerd

 

Bezoekadres: Zalkerbos 330 | 2716 KS Zoetermeer

De Thuynen, Woerden

De Thuynen, Woerden

De Westerweeren, Bergambacht

De Westerweeren, Bergambacht

De Meridiaan, Capelle aan den IJssel

De Meridiaan, Capelle aan den IJssel

Het Olympiadehuis, Gouda

Het Olympiadehuis, Gouda

De Liezeborgh, Schoonhoven

De Liezeborgh, Schoonhoven

De Lindewaard, Linschoten

De Lindewaard, Linschoten

De Bovenberghe, Schoonhoven

De Bovenberghe, Schoonhoven

Borchleen, Schoonhoven

Borchleen, Schoonhoven

Wilgenhoven, Stolwijk

Wilgenhoven, Stolwijk

Buytenhaghe, Zoetermeer

Buytenhaghe, Zoetermeer

Magnolia, Zoetermeer

Magnolia, Zoetermeer

Domus, Zoetermeer

Domus, Zoetermeer

Vivaldi, Zoetermeer

Vivaldi, Zoetermeer

Monteverdi, Zoetermeer

Monteverdi, Zoetermeer

De Morgenster, Zoetermeer

De Morgenster, Zoetermeer

WelThuis De Boomgaerd

Appartementen

Alle appartementen beschikken over een zitkamer met klein keukenblokje, slaapkamer, eigen sanitair en een balkon. Elk appartement heeft standaard een bed met nachtkastje, kledingkast en stoel. De vloer en muren zijn bekleed en gordijnen en vitrage is aanwezig. Het appartement kan uiteraard met persoonlijke spullen ingericht worden om er een echt thuis van te maken.

 Zorg en diensten

In De Boomgaerd wordt gebruik gemaakt van zorgdomotica. Deze geavanceerde hulpmiddelen bieden de zorgmedewerkers extra ogen en oren om goede zorg te verlenen en de de kwaliteit van leven van bewoners te vergroten. De domotica wordt op maat afgestemd.

Meerkeuzezorg
Naast de reguliere verzorging, verpleging en begeleiding, bieden we bewoners ook aanvullende diensten, die niet gefinancierd worden vanuit de Wet Langdurige Zorg. Zie hiervoor onze tarievenlijst meerkeuzezorg (pdf).

 Faciliteiten en activiteiten

Voor de maaltijd, een kop koffie, activiteiten of gewoon wat gezelligheid kunt u terecht in de zogeheten buurtkamer, het middelpunt van de buurt. Hier wordt ook door én met de bewoners gekookt.

 Omgeving

Winkelcentrum Meerzicht bevindt zich op 10 minuten lopen. Aan de Voorweg ligt manage Zilverster en natuurgebied het Westerpark, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje op het terras.

 Welzijn

Bij De Boomgaerd zijn vrijwilligers actief, wat het welzijn van de bewoners ten goede komt. De coördinatie van het vrijwilligerswerk wordt verzorgd door Palet Welzijn, een zusterorganisatie van WelThuis. Wij willen u en uw familie écht leren kennen en stemmen het welzijnsaanbod graag af op uw wensen en behoeften.

Begeleiding en coördinatie

U heeft een eerstverantwoordelijke contactpersoon (EVV’er) binnen De Boomgaerd, die de zorg coördineert en de contacten met uw naasten onderhoudt.

 Beschikbaarheid

De wachttijd voor een plaats in De Boomgaerd hangt af van het zogeheten zorgzwaartepakket (V en V profiel) waarvoor u een indicatie hebt gekregen.

Bekijk hier de wachttijden.

 Beoordelingen

De Boomgaerd is beoordeeld op ZorgkaartNederland. Dit is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WelThuis De Boomgaerd is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Wij waarborgen onze kwaliteit

Cliëntenraad

Iedere locatie van WelThuis heeft een onafhankelijke cliëntenraad, die de belangen van de bewoners behartigt. Bekijk hier het overzicht van de contactpersonen.

Cliënttevredenheid

De tevredenheid onder de bewoners van WelThuis wordt regelmatig gemeten met behulp van de zogeheten CQ-index. Bekijk het rapport van De Boomgaerd.

Klachten

Bewoners die een klacht hebben kunnen terecht bij de betrokken medewerker, de locatiemanager of een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Lees meer.

Volg ons op