De Rozentuin in Zoetermeer

“Het nieuwste woonzorgcentrum van WelThuis”

N

Geschikt voor ouderen

met een vorm van dementie en/ of lichamelijke beperking

De nieuwste woonzorglocatie

van WelThuis

ZorgKaartNederland

geeft deze locatie een 8,8

WelThuis De Rozentuin

WelThuis De Rozentuin ligt in de wijk Rokkeveen en is gelegen op het voormalige terrein van Floriade, schuin achter de Regenboog kerk. Tegenover De Rozentuin is een gezellig winkelcentrum waar u terecht kunt voor een boodschapje maar ook voor een hapje en drankje op een terras. De bibliotheek is op loopafstand goed te bereiken. Op vrijdag is er een gezellige warenmarkt in de buurt. Het treinstation Zoetermeer is op 10 minuten loopafstand. 

In de De Rozentuin beschikken de bewoners over een ruim tweekamerappartement met eigen badkamer en balkon. Voor de maaltijd, een kopje koffie, activiteiten of gewoon wat gezelligheid kan men terecht in de zogeheten ‘buurtkamers’.

In De Rozentuin wonen ouderen met een vorm van dementie. De locatie  beschikt over 48 appartementen en 6 gemeenschappelijke buurtkamers. De Rozentuin is een rookvrije locatie. Roken is alleen buiten toegestaan.

Plattegrond de Rozentuin

Bezoekadres: Naomigang 1 | 2719 DC Zoetermeer

De Thuynen, Woerden

De Thuynen, Woerden

De Westerweeren, Bergambacht

De Westerweeren, Bergambacht

De Meridiaan, Capelle aan den IJssel

De Meridiaan, Capelle aan den IJssel

Het Olympiadehuis, Gouda

Het Olympiadehuis, Gouda

De Liezeborgh, Schoonhoven

De Liezeborgh, Schoonhoven

De Lindewaard, Linschoten

De Lindewaard, Linschoten

De Bovenberghe, Schoonhoven

De Bovenberghe, Schoonhoven

Borchleen, Schoonhoven

Borchleen, Schoonhoven

Wilgenhoven, Stolwijk

Wilgenhoven, Stolwijk

Buytenhaghe, Zoetermeer

Buytenhaghe, Zoetermeer

Magnolia, Zoetermeer

Magnolia, Zoetermeer

Domus, Zoetermeer

Domus, Zoetermeer

Vivaldi, Zoetermeer

Vivaldi, Zoetermeer

Monteverdi, Zoetermeer

Monteverdi, Zoetermeer

De Morgenster, Zoetermeer

De Morgenster, Zoetermeer

WelThuis De Boomgaerd

WelThuis De Rozentuin

Appartementen

Alle appartementen beschikken over een zitkamer met klein keukenblokje, slaapkamer, eigen sanitair en een balkon. Elk appartement heeft standaard een bed met nachtkastje, kledingkast en stoel. De vloer en muren zijn bekleed en gordijnen en vitrage is aanwezig. Het appartement kan uiteraard met persoonlijke spullen ingericht worden om er een echt thuis van te maken.

 Zorg en diensten

In De Rozentuin wordt gebruik gemaakt van zorgdomotica. Deze geavanceerde hulpmiddelen bieden de zorgmedewerkers extra ogen en oren om goede zorg te verlenen en de de kwaliteit van leven van bewoners te vergroten. De domotica wordt op maat afgestemd.

Meerkeuzezorg
Naast de reguliere verzorging, verpleging en begeleiding, bieden we bewoners ook aanvullende diensten, die niet gefinancierd worden vanuit de Wet Langdurige Zorg. Zie hiervoor onze tarievenlijst verstrekkingen.

 Faciliteiten en activiteiten

Voor de maaltijd, een kop koffie, activiteiten of gewoon wat gezelligheid kunt u terecht in de zogeheten buurtkamer, het middelpunt van de buurt. Hier wordt ook door én met de bewoners gekookt.

 Omgeving

De Rozentuin ligt in de wijk Rokkeveen en is gelegen op het voormalige terrein van Floriade, schuin achter de Regenboogkerk. Tegenover de Rozentuin is een gezellig winkelcentrum waar u terecht kunt voor een boodschapje maar ook voor een hapje en drankje op een terras. De bibliotheek is op loopafstand goed te bereiken. Op vrijdag is er een gezellige warenmarkt in de buurt. Het treinstation Zoetermeer is op 10 minuten loopafstand.  

 Welzijn

Bij De Rozentuin zijn vrijwilligers actief, wat het welzijn van de bewoners ten goede komt. De coördinatie van het vrijwilligerswerk wordt verzorgd door Palet Welzijn, een zusterorganisatie van WelThuis. Wij willen u en uw familie écht leren kennen en stemmen het welzijnsaanbod graag af op uw wensen en behoeften.

Begeleiding en coördinatie

U heeft een eerstverantwoordelijke contactpersoon (EVV’er) binnen De Rozentuin, die de zorg coördineert en de contacten met uw naasten onderhoudt.

 Beschikbaarheid

De wachttijd voor een plaats in De Rozentuin hangt af van het zorgprofiel Verpleging en Verzorging dat u heeft gekregen vanuit het CIZ. Dat kan een VV5 (dementie) of een VV6 (lichamelijke beperking) zijn.

Bekijk hier de wachttijden.

 Beoordelingen

De Rozentuin is beoordeeld op ZorgkaartNederland. Dit is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WelThuis De Rozentuin is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Wij waarborgen onze kwaliteit

Cliëntenraad

Iedere locatie van WelThuis heeft een onafhankelijke cliëntenraad, die de belangen van de bewoners behartigt. Bekijk hier het overzicht van de contactpersonen.

Cliënttevredenheid

De tevredenheid onder de bewoners van WelThuis wordt regelmatig gemeten met behulp van de zogeheten CQ-index. Bekijk het rapport van De Rozentuin.

Klachten

Bewoners die een klacht hebben kunnen terecht bij de betrokken medewerker, de locatiemanager of een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Lees meer.

Volg ons op