In het weekend van 22 en 23 juni 2019 lopen collega’s van WelThuis Vivaldi Irishof heel graag als team mee met de SamenLoop voor Hoop. Dit is een bijzonder initiatief van het KWF.

In Zoetermeer wordt door vele vrijwilligers de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. 24 Uur lang maken teams op een vastgestelde wandelroute samen een wandeling. Deze wandeling staat symbool voor de strijd tegen kanker. Als team van de palliatieve afdeling Irishof vormen wij team 32 onder de naam Welthuis Irishof Palliatieve afdeling. Het is mogelijk om voor 1 of meerdere uurtjes mee te wandelen!

Tijdens het evenement wordt er niet alleen gewandeld. Ook zijn er kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. De organisatie zorgt verder voor leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens. De belangrijkste deelnemers bij SamenLoop voor Hoop Zoetermeer zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij staan het hele weekend in het licht, samen met de personen die ons zijn ontvallen aan deze slopende ziekte.

Zodra het donker wordt, is het tijd voor de kaarsenceremonie, een indrukwekkend onderdeel van de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer. Langs de hele route staan (papieren) kaarsen wenszakken, die je vooraf voor 5 euro kunt kopen en kunt voorzien van je eigen wens.

Loop jij ook ons mee! Inschrijven kan via onderstaande link, de opbrengsten, 15,- euro per deelnemer, komen geheel ten gunste van het KWF.
Ga naar samenloop voor hoop
Kies voor team nr 32 WelThuis Irishof Palliatieve afdeling team 32

Wij kijken er erg naar uit om samen voor KWF te wandelen. Bezoek vooral ook onze stand. Graag tot ziens op 22 en 23 juni. WelThuis Irishof Teamcaptains:  Marian, Diny, Yvonne en Sonja

Meer informatie over WelThuis Vivaldi Irishof