Stagelopen bij WelThuis

Wil je een opleiding volgen tot MBO-Verzorgende, MBO-Verpleegkundige of HBO-Verpleegkundige? WelThuis is een door SPB erkend leerbedrijf en biedt deskundige begeleiding.

Wij bieden de volgende stagemogelijkheden:

MBO-opleiding-Verzorgende en MBO-Verpleegkundige (BBL)

Je gaat een leerarbeidsovereenkomst aan met WelThuis en volgt een opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Tijdens je opleiding werk je in een van de woonzorglocaties van WelThuis. Daarnaast ga je naar school. Je ontvangt een leerling-salaris en WelThuis vergoedt de kosten van je studie. Ben je ouder dan 21 jaar dan wordt het salaris bepaald op basis van het minimumloon en/of werkervaring. Je contract is minimaal 28 uur per week. WelThuis vergoedt 50% van de schooluren. WelThuis heeft diverse mogelijkheden van opleiden. een combinatie van BOL\\BBL is ook mogelijk (zie hiervoor de site van het Albeda College.

MBO-opleiding-Verzorgende en MBO-Verpleegkundige (BOL)

Je volgt een opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en loopt stage in een van de woonzorglocaties van WelThuis. Je ontvangt een stagevergoeding overeenkomstig de CAO VVT.

HBO-Verpleegkunde

Ook als student HBO-V ben je voor een stage welkom bij WelThuis. De werkwijze hiervoor verschilt per Hogeschool. De stageplaatsen worden via jouw school aangeboden, of je regelt dit zelf. De opleiding tot HBO-Verpleegkundige kun je bij WelThuis ook volgen via de Duaal Variant (vanaf het 3e leerjaar).

Stageplaats buiten de zorg

Volg je een opleiding op een ander gebied dan de zorg? Dan is het ook mogelijk om stage te lopen bij WelThuis. Geef in je sollicitatie duidelijk aan waar je naar op zoek bent.

Bij- en nascholing, scholing bij herintreden

Heb je ervaring in de zorg en wil je verder leren? Of wil je herintreden? Dan kun je een opleiding tot Verzorgende of Verpleegkundige volgen.

Maatschappelijke stage

Ben je middelbaar scholier en op zoek naar een maatschappelijke stage? Dat is natuurlijk mogelijk op een van onze locaties.

Wil je bij ons stagelopen?

Solliciteer dan direct via onderstaande button. Vermeld in de sollicitatie je motivatie, werkervaring, opleiding en scholingswensen.

Wil je stage lopen op de revalidatieafdeling van In-Beweging? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar l.knotter@in-beweging.org.

Belangrijk: als je plaatsing akkoord is bevonden, ontvang je een e-mail met instructies voor het invoeren van je persoonlijke gegevens, ID-bewijs en bankpas (indien van toepassing). Nadat deze gegevens zijn verwerkt, krijg je formulier voor het aanvragen van een VOG (verplicht voor stagiaires vanaf niveau 3).
Dit geldt dus alleen voor de BOL opleiding.