Zoetermeer – 17 april 2024 – Bewoners van woonzorglocatie Buytenhaghe van WelThuis werden op 16 april extra in de watten gelegd. De locatie organiseerde een unieke ‘Verwendag’. Het werd een dag vol verwennerij, plezier en ontspanning, met een scala aan activiteiten om iedereen te laten stralen. Uniek: zorg- en welzijnsmedewerkers konden deze dag samen meebeleven!

Hechte band
Zorgmedewerkers kiezen met hart en ziel voor hun vak. Dag en nacht doen ze hun uiterste best om een fijne, comfortabele en veilige omgeving te creëren voor kwetsbare ouderen. De zorg- en welzijnsmedewerkers van WelThuis-locatie Buytenhaghe in Zoetermeer bouwen dan ook een hechte band op met ‘hun’ bewoners en zien hun graag stralen. Daarom organiseerde de locatie deze unieke Verwendag, om zowel bewoners als medewerkers in het zonnetje te zetten.

Samen beleven
De Verwendag bood alle ruimte en tijd voor bewoners en verzorgenden om samen leuke dingen te beleven. Naast muzikaal vertier waren er ontspannende & creatieve activiteiten. De silent disco zorgde voor een hoop gelach. Voor degenen die graag wat extra aandacht aan hun uiterlijk besteden, stond een professionele barbier en pedicure klaar om te zorgen voor een frisse look. Naast workshops schilderen en bloemschikken was er ook alle tijd voor een ouderwets bordspel. Vrijwilligers van collega-organisaties verzorgden een heerlijke lunch, om even bij te komen van alle festiviteiten. Als kers op de taart werden de bewoners en medewerkers op een spetterend optreden van Willeke Alberti getrakteerd. Onder het genot van puntzak verse friet en een borrel werd de dag feestelijk afgesloten.

Dankbaar
De organisatie van de Verwendag WelThuis Buytenhaghe bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze prachtige dag. Zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers, medewerkers van VariantZorg en lokale bedrijven was deze bijzondere dag niet hetzelfde geweest. De Verwendag is een initiatief van WelThuis in samenwerking met Fundis Zorg voor Morgen en had als doel om bewoners en medewerkers een onvergetelijke dag vol plezier en ontspanning te bieden.