Van 3 t/m 6 juni is de jaarlijkse rolstoelvierdaagse in Zoetermeer. Ben je afhankelijk van een rolstoel voor langere afstanden, dan kun je meedoen. Elk jaar weer is het een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling voor velen!

Om dit voor elkaar te krijgen zoeken we enthousiaste begeleiders voor de deelnemers en ook verkeersbegeleiders die op één of meerdere dagen willen helpen. Wij verzorgen de consumpties, medailles en goede wandelroutes, jij zorgt voor duwkracht en aandacht! Help je ook mee?

Iedereen kan helpen

Ook als je (nog) niet bekend met vrijwilligerswerk. Voor een dagje of meer, kun je actief bijdragen en iemand een fijne dag bezorgen. Je bent lekker in beweging en het is nog gezellig ook!

Starttijden

Maandag t/m woensdag vertrekken we rond 13.30 uur vanaf verschillende locaties voor de route van 3 à 4 kilometer. Op donderdag vertrekken we rond 17.30 uur en gaan we op
weg naar een feestelijke intocht!

Organisatie en deelnemers

De Zoetermeerse Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door WelThuis samen met Palet Welzijn, de gemeente Zoetermeer, Fonds 1818 en vele andere sponsoren. Er zijn deelnemers van verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dienstencentra in de wijken.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?