Wij zoeken voor onze locatie Borchleen in Schoonhoven een

enthousiaste collega

die als verzorgende in de ouderenzorg wil werken.

 

Borchleen is een kleinschalige woonlocatie in het fraaie centrum van Schoonhoven. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een afgeschermde tuin. Een prachtige plek voor buitenactiviteiten, zeker in de zomer.

Borchleen werkt veel samen met scholen en instellingen in de buurt. Zo worden er bijvoorbeeld activiteiten georganiseerd in samenwerking met het Schoonhovens College. Verder werken wij samen met de organisatie Gemiva SVG en een zorgboerderij uit de omgeving, om mensen met een verstandelijke beperking te betrekken bij onze activiteiten.

Borchleen heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In Borchleen wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking. In totaal is er ruimte voor 30 bewoners, verdeeld over twee verdiepingen. Onze gastvrije medewerkers zorgen hier dat de bewoners zich Wel Thuis voelen; herkenbaarheid, veiligheid en geborgenheid vormen hiervoor de basis. Samen met de bewoner en de naasten zoeken we actief de verbinding.

Wil jij de bewoners van WelThuis een plezierige dag bezorgen?

  • Wil jij minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week iets betekenen voor ouderen met dementie en/ of lichamelijke beperkingen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! 

  • Voor de locatie in Borchleen (of een andere locatie van WelThuis) zoeken wij een enthousiaste collega die het team van verzorgenden wil komen versterken. Heb je vragen over deze vacature? Klik hier om alle vacatures te bekijken of stuur een e-mail naar werkenbij@welthuis.nl. 

Interesse?

  • Wil je bij WelThuis komen werken? Stuur dan je motivatie door naar werkenbij@welthuis.nl.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Locatie
WelThuis Borchleen, Lopikerplein 3, 2871 AN Schoonhoven of bij een van de andere locaties van WelThuis

Uren
Minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week