De Lindewaard in Linschoten en De Thuynen in Woerden zijn genomineerd voor het beste zorgvastgoedproject 2018. Het Vastgoedjournaal, een online platform voor de vastgoedsector, heeft in totaal 27 projecten geselecteerd die kans maken op deze titel. De winnaar wordt op 10 april bekend gemaakt.

De Lindewaard
De Lindewaard in Linschoten is een alternatief voor bewoners die tot op heden verhuisde naar een traditioneel verpleeghuis. Iedere bewoner woont daarbij in een eigen tweekamerappartement van ongeveer 50 m², ingericht met eigen meubilair en herinneringen van vroeger. Naast dit privédomein zijn er op verschillende plekken in het woongebouw ruimten waar iedere dag georganiseerde en niet georganiseerde activiteiten plaatsvinden en kan worden gegeten. Uiteraard is er 24-uurs zorg aanwezig. De kracht van dit concept is dat de appartementen zonder aanpassingen ook geschikt zijn voor zelfstandige bewoning voor eenpersoonshuishoudens.

De Thuynen
De nieuwbouwlocatie De Thuynen is gesitueerd op Park Oudeland in Woerden en onderdeel van een divers aanbod van koop- en huurwoningen. De woningen liggen midden in het groen, grenzend aan het Landgoed Bredius, terwijl het stadscentrum van Woerden en het treinstation op loopafstand zijn. De huiskamers kijken uit op de vijver. De slimme indeling van de etages maakt dat iedereen zich thuis voelt. In het totaalaanbod van wonen, zorg en welzijn biedt De Thuynen de mogelijkheid om heerlijk te wonen met de zwaarste verpleeghuiszorg die geboden kan worden.

Uitreiking
Tijdens het congres Praktijkervaringen Zorgvastgoed op 10 april wordt de top 3 bekend gemaakt. Op het congres kunnen de aanwezigen op deze drie projecten stemmen en wordt de winnaar bekend gemaakt. De award wordt uitgereikt in samenwerking met CareInvest Group en HD.

Stemmen
Natuurlijk wil WelThuis deze mooie titel in de wacht slepen. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Je kunt tot 4 april stemmen via Vastgoedjournaal.nl.