Wij zoeken voor onze locatie Buytenhaghe in Zoetermeer een


Woonzorgbegeleider 4 (PG)

24 – 36 uur per week

 

Buytenhaghe in Zoetermeer verhuurt appartementen aan zelfstandige senioren. Daarnaast wonen er mensen met dementie of lichamelijke beperkingen. Voor hen is 24 uur per dag zorg beschikbaar.  Ook is tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname mogelijk. Een geruststellend idee voor de naasten. Elke bewoner in Buytenhaghe heeft een eigen appartement met een keuken en een douche met toilet. Er zijn 150 één- en tweepersoons appartementen.  Er zijn veel parken rondom Buytenhaghe. Heerlijk om met de bewoners  te wandelen. Op loopafstand is de busverbinding naar Leiden, het station of het centrum.

Wat ga je doen?

 • Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

 • Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van WelThuis: Wel zo gastvrij! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.

 • Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.

 • Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw team:

Het kernteam zorg bestaat uit enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol.  Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg. We bieden je de ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

 • Uiteraard ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie.
 • Je bent proactief en daadkrachtig en begeleid bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor, en relativeringsvermogen en draagt graag bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
 • Jij bent enthousiast, flexibel en in staat om mee te bewegen. Nieuwe ontwikkelingen zie jij als een uitdaging.
 • Je vindt het niet meer dan normaal om je te blijven ontwikkelen en zet jouw kwaliteiten graag in om met en van elkaar te leren in het team.
 • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
  Inschaling conform CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.032,60 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering en fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis-regeling.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een lidmaatschap bij de Vierstroom Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager Anja Sol via a.sol@welthuis.nl of 06- 46361154.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.
Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
WelThuis Buytenhaghe
Bergmanstrook 45
2726 RR Zoetermeer

Uren
24 – 36 uur per week

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst van een jaar,
met uitzicht op vaste aanstelling.

Salaris
CAO VVT, FWG 45
(max. € 3.032,60 bruto p.m. o.b.v. 36 uur).

Startdatum
Per direct

Geïnteresseerd?