Wij zoeken een kok!

Kom vrijblijvend kennismaken!

Een echte keukenprins(es) die graag 25 uur per week vers, gezond en lekker kookt voor onze bewoners. 

Met Rob, kok bij WelThuis, is het goed tafelen. Hij is er voor de bewoners. Laat daar geen twijfel over bestaan. “De mensen hier leven naar de middagmaaltijd toe. Het is een ijkpunt. Als ik daar een feestje van kan maken, is mijn dag goed. De geur en smaak van eten zijn vaak een feest van herkenning. Als het hele huis naar draadjesvlees ruikt, zie je bij veel mensen een twinkeling in hun ogen. Er komen flarden van vroeger terug. Toen ze nog zelf een pannetje op het vuur hadden staan. Prachtig om te zien.”
Eten kleurt het leven, vindt Rob. “Eten is essentieel om gezond te blijven, maar ook om met elkaar verbonden te zijn. Dat verdient alle aandacht. En de klant is koning!”

Heb jij, net als Rob, een passie voor lekker, vers en gezond koken voor anderen en ben je op zoek naar werk bij een sfeervolle, collegiale en kleinschalige zorglocatie? Dat komt goed uit! Voor onze locatie De Bovenberghe in Schoonhoven zoeken we op korte termijn een klantgerichte, inlevende en creatieve (basis) kok om onze bewoners blij te maken! Bekijk de vacature.

In De Bovenberghe bieden we ouderen met dementie een warm thuis, waar alle zorg en ondersteuning beschikbaar is. Eigen regie van bewoner in samenspel met de mantelzorger, welzijn en leefplezier staan voorop. 

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met locatiemanager Sjanna van Leeuwen, 06-46361404 of via s.vanleeuwen@welthuis.nl

Volg ons op