Jacqueline de Stigter werkt ruim 5 jaar bij WelThuis De Morgenster in Zoetermeer en al sinds haar 17de in de zorg. “Als je een zorghart hebt, blijf je altijd werken in de zorg,” vertelt Jacqueline lachend.

Jacqueline is Verzorgende niveau 3IG en EVV’er. De goedlachse dame blijkt een echte duizendpoot: “Ik vind het fijn om met verschillende dingen bezig te zijn, mijn hoofd staat nooit stil. Gelukkig krijg ik daarvoor ook de ruimte. Mijn manager ziet mijn kwaliteiten, waardoor ik veel kan en mag doen. Zo ben ik ook social media-ambassadeur voor WelThuis en houd ik me bezig met de ‘look-and-feel’ van ons woonzorgcentrum. De combinatie van zorg en alles wat er bij komt kijken, geeft me energie.”

“Twijfel je aan werken in de ouderenzorg? Loop gewoon een ochtendje met ons mee!”

Voor wie twijfelt om te gaan werken in de ouderenzorg, adviseert Jacqueline: “Loop gewoon een ochtendje met ons mee. Dan krijg je een goed beeld.” Ze vervolgt: “Je bent het dagelijkse gezicht voor de mensen. Aandacht is wat mij betreft het beste medicijn: dat draagt echt bij aan het welzijn van onze bewoners. We zeggen hier ‘uw thuis gevoel is onze zorg’. Daarbij zijn het vaak de kleine dingen die het ‘em’ doen, zoals een lekker koekje bij de koffie.”

Wil je ook bij WelThuis komen werken? Bekijk onze vacatures op www.werkenbijwelthuis.nl.