VerpleegThuis 

 

Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? VerpleegThuis komt bij u langs en bespreekt de mogelijkheden. Samen met u en uw familie/mantelzorg doen wij er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Mensen met een langdurige, intensieve zorgvraag (mensen met dementie of lichamelijke beperkingen), die een indicatie hebben vanuit de Wet langdurige Zorg kunnen met ondersteuning vanuit VerpleegThuis, thuis blijven wonen. Heeft u momenteel nog geen verpleeghuisindicatie, maar neemt u zorgvraag wel toe, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en vragen wij eventueel de indicatie voor u aan.

 

"Thuis blijven wonen met een verpleeghuisindicatie"

Marieke Oldewarris
Directeur VerpleegThuis

 

Vragen?

Heeft u een vraag over VerpleegThuis of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Hanna Lionahr, coördinerend verpleegkundige VerpleegThuis, op telefoonnummer 06-10103379

 

Versterk het VerpleegThuis team!

Versterk het VerpleegThuis team! Interesse om te komen werken bij VerpleegThuis? Stuur dan een mail naar m.oldewarris@welthuis.nl

 

WelThuis in de media

Op 22 augustus is een persbericht gepubliceerd over VerpleegThuis. Ook hebben diverse media aandacht besteed aan VerpleegThuis.

Reportage RTV Krimpenerwaard

Reportage RTV Utrecht (1.02 start het item over VerpleegThuis)

Reportage Radio 1 Vandaag

Reportage BNR Nieuwsradio

Artikel AD Groene Hart

Artikel AD Haagsche Courant

Contact

Postadres
Postbus 571
2800 AN Gouda

Contact met Hanna Lionahr,

coördinerend verpleegkundige VerpleegThuis

tel:06-10103379

 

Contact

WelThuis
Postbus 571 | 2800 AN Gouda

Adviseur WelThuis
T: 088 42 62 160 
E: info@welthuis.nl

privacy  | disclaimer |WelThuis is onderdeel van Fundis.

copyright © WelThuis 2016

 

facebook icon

twitter icon