WelThuis, ruimte om uzelf te zijn.

 

U doet ertoe

WelThuis biedt u de ruimte om uzelf te zijn. Wij beheren 17 huizen waar kwetsbare ouderen en chronisch zieken een thuis vinden. Elk huis heeft z’n eigen signatuur; zo vindt u altijd een omgeving die bij u past. Van verzorgingshuizen waar u zelfstandig kunt wonen met alle zorg binnen handbereik, tot verpleeghuizen die u 24 uur per dag alle verpleging en begeleiding bieden die u nodig heeft. 

De medewerkers van WelThuis snappen dat gastvrijheid net zo belangrijk is als professionele zorg. Zij hebben respect voor uw ritme en gewoontes; niet ons dagschema is leidend, maar uw wensen en behoeften. Onze verzorgenden en verplegenden zijn trots op hun vak. Samen met vrijwilligers en uw familie en vrienden zoeken we telkens weer naar nieuwe wegen om verpleging, verzorging en begeleiding invulling te geven. Nieuwe woonvormen, nieuwe technieken, nieuwe ideeën over participatie. Met als drijvende kracht onze wil om voor u het verschil te maken. Uw leven kleur te geven door meer te bieden dan de hulp en zorg die u nodig heeft. Elke dag weer. Waar anderen de nadruk leggen op wat niet kan, zeggen wij: het kan WEL!

WelThuis, ruimte om uzelf te zijn.

 

Onze kernwaarden

Persoonlijk: ons werk is mensenwerk, geen optelsom van protocollen. Wij denken vanuit het principe ‘het kan WEL’. En bouwen aan een prettige relatie met bewoners. We leren bewoners echt kennen en passen onze diensten en zorg aan op hun wensen en behoeften. 

Oprecht: vertrouwen ontstaat in het contact met elkaar. Daarom luisteren we met oprechte interesse met als doel de ander beter te begrijpen. Professionele diensten en zorg draaien om echte aandacht voor de bewoner en zijn/haar netwerk. 

Deskundig: zorg verlenen aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken is een vak, dat wij als vakmensen met trots uitoefenen. 

Ondernemend: de behoefte aan diensten en zorg verandert en wij geven de verandering mede vorm. Dus zoeken we voortdurend naar nieuwe verbindingen en betere mogelijkheden.

 

Personeelssamenstelling

Vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg dat begin 2017 is uitgekomen, wordt verpleeghuisorganisaties gevraagd inzicht te geven in hun personeelssamenstelling. WelThuis heeft hiertoe onderstaande publicatie opgesteld.
Personeelssamenstelling WelThuis 2017.

 

 

 

Contact

Postadres
Postbus 571
2800 AN Gouda

Contact met een adviseur

088 42 62 160

 

Veelgestelde vragen

 

 Bekijk de meest gestelde vragen.

Contact

WelThuis
Postbus 571 | 2800 AN Gouda

Adviseur WelThuis
T: 088 42 62 160 
E: info@welthuis.nl

privacy  | disclaimer |WelThuis is onderdeel van Fundis.

copyright © WelThuis 2016

 

facebook icon

twitter icon